A goal without a plan is just a wish.                      

 Start 2 move

Deze training zijn een voorbereiding op de trainingen. We hebben deze sessies ingedeeld in drie delen. In deze drie sessies geven we aandacht in de thema’s 

Denken, Organiseren en Beleven,
In deze sessies gaan we aan de slag met jou wensen en gezamelijk kijken we naar jou kennis en vaardigheden om tot een uitgebalanceerde betereleefstijl te komen. Deze training is ook zeer geschikt om in te zetten in een team of groep omdat we dan van elkaar kunnen leren

 

Binnen de training is veel aandacht en denken we (met elkaar) na over een gezondere levensstijl’: hoe willen we een gezonde balans houden tussen inspanning en ontspanning?  Welke kleine of grotere aanpassingen kunnen onszelf stimuleren om een gezonde leefstijl na te streven?

 

Juiste werk ontspanning balans, gezond(er) eten, Wanneer doe ik mijn recreatieve inspanning. Zo kom je tot een persoonlijk én/of gezamenlijk leefstijlplan!

 

Prijs  75 euro voor 3 sessies.

Voor wie is de training?

Inhoud van de training

Effecten

Kosten training

 

Voor wie?

Deze training is geschikt voor ..

Iedereen die meer kennis wil hebben over een gezond leven

Iedereen die meer wil bewegen en dit op andere wijze wil doen

Iedereen die zoekt naar een betere balans tussen werk en prive.

 

Inhoud training

In deze sessies worden  de onderdelen gezond bewegen, gezond eten en gezond ontspannen uitgebreid besproken.  Zowel de mindset als de lichamelijke belasting en inspanning krijgen hierbij aandacht, We starten vanuit jou eigen basis en gaan met die inzichten samen opzoek naar nieuwste wetenschappelijke kennis en inzichten. Ook wordt gekeken naar de opties die er zijn het bedrijf en privéleven om in de gezondheid een flinke stap naar voren te maken. 

 

Methode

De training wordt gegeven door een ervaren trainer die zowel de mentale als de fysieke aspecten van een gezonde leefstijl aan bod laat komen. In de training wisselen we af tussen theorie, ervaringsoefeningen, reflecteren op eigen gedrag en experimenteren met de mogelijkheden van bewegen.

We zullen de sessies laagdrempelig inzetten waarbij we wel serieus ingaan op de materie van een gezonde leefstijl. Het is een interactieve training met aandacht voor lijf, brein en gedrag. 

 

Effect

Met het volgen van deze sessies is het effect op korte en lange termijn goed meetbaar en kan je zelf onderzoeken of de training het gewenste effect heeft op volgende waarden:

Verbeteren van je gezondheid (fitter voelen)Verbeteren van je stemming (Metaal fitter)Verminderen van lichamelijke klachten (Fysiek fitter)Verbetrede stemming en functioneren

 

Duur van de Training

De training bestaat uit drie bijeenkomsten van 2uur. 

Training 1= 2 uur

Training 2 = 2 uur
Training 3 = 2 uur


De Prijs
Voor de ze 3 sessies bedraag 75,00 euro per persoon en zijn zowel individueel(+ €45) als in groepsverband te volgen.
Tevens kan deze training kan ook heel goed ingezet worden op de werkvloer met collega’s.

 

Na het volgen van de Start 2 improve sessies heb je  een goede basis en kan je makkelijker instappen in bij de andere trainingsprogramma's van TenS sport personal training