Active life

Active life (privé programma)


Dit privé programma is voor diegene die zijn levensstijl resoluut wil veranderen.

Wij gaan samen aan de slag met;

- Beweging

- Mindset

- Voeding

In een persoonlijk gesprek met jou bepalen we waar het aandachtspunt komt te liggen en zo gaan we samen opweg naar jou nieuwe actieve levensstijl
Naast verbeteren van de core en conditie adviseren wij u over voeding en welke materialen het meeste geschikt zijn voor de door u gekozen sport(en)

We monitoren jou ontwikkeling gedurende het gehele active life programma en stellen alles direct bij als dat nodig is. Na enkele weken zal je ervaren  dat je fysiek en mentaal sterker gaat voelen. Ook zal je  meer ontspannen zijn en zal je stresslevel zal verlagen. Het active life  programma helpt je ook in het verbeteren van je conditie. Door flexibiliteit van  het active life programma is het behalen van je doelen altijd realistisch en te behalen. Wij zijn van mening dat dit zo te doen je beter te stimuleren in het behalen van je doel. Door dit zo te doen zal je ook merken dat dit je een positieveer gevoel geeft en daardoor zal je zelfvertrouwen stijgen. Onderzoek heeft aangetoond dat bewegen wanneer het op juiste wijze begeleid wordt, somberheid, depressieve gevoelens en spannings- en angstklachten doet verminderen.

 

Voor wie?

Active life is een privéprogramma  geschikt voor iedereen, ongeacht je conditie, mindset of ervaring. We starten namelijk met trainen binnen jou vermogen en zullen dan steeds een stukje buiten je comfortzone gaan en zo verbeteren.  Door te starten binnen jouw mogelijkheden kunnen we je helpen om je beperkingen als, stress, piekeren, faalangst, soberheid en vermoeidheid te analyseren en er zo op juiste wijze mee aan de slag te gaan. Je zal dan al snel merken dat je beperkingen in je functioneren verminderen. Het leren herkennen van je handelen en beperkingen naar je fysieke grenzen leert je handelen naar de reactie van je lichaam en je leren dit beter te verwerken zodat je minder in je hoofd hebt en fysiek en mentaal sterker blijft.

 

Voor aanvang van de training hebben we een individueel kennismakingsgesprek waarin we stilstaan bij jouw wensen, bepalen je doelstelling en je uitgangspositie op basis van jou bewegingsmogelijkheden/conditie.  


De training duurt tien weken exclusief het intake gesprek. Binnen het programma heb je de keuze om wekelijks één of twee sessies van ongeveer uur tot anderhalf te doen en is individueel. Zo zullen we proberen elke week zullen een stap dichter bij het door  jouw gestelde doel te komen. 

Daarnaast doen we een aantal oefeningen die wenselijk zijn om één tot twee keer per week thuis te oefenen Het materiaal voor deze oefeningen krijg je van ons mee zodat je niet direct aan extra aanschafkosten vast zit.
De training wordt gegeven door een ervaren trainer. 
Let op: Hoewel ons programma zeer uitgebreid is zijn onze trainers zijn geen therapeut dus een training en géén psychologische behandeling maar een hulpmiddel om jou lifestyle te verbeteren en je zo beter in je vel te laten zitten.

 

Mogelijke doelen die je kan bereiken:
- Toename algehele belastbaarheid
- Herkennen van en handelen naar fysieke grenzen
- Vergroten vertrouwen in eigen lichaam en mogelijkheden
-  Reguleren van spanning en verminderen van stress en angst

-Verbeteren (kwaliteit van) slaap

- Verbeteren stemming

- Verbeteren van vermoeidheidsklachten

- Ontwikkelen en vasthouden van een gezond en duurzaam beweegpatroon

 

Groepsgrootte en kosten

Het active life programma is een 1 op 1 Prive programma
Het is een individueletraining (let op: geen therapie), dus veel aandacht voor jouw individuele proces.

De kosten bedragen € 249,00,-  inclusief BTW. U krijgt voor dit bedrag een factuur van TenS Sport management.

 

Duur van de Training

De training duurt acht weken met wekelijks een sessie van een uur

  • Basistraining: 10 weken met trainingen van 1 a 1,5 uur
  • Thuis oefenen: 1 a 2 uur per week

Investering

De kosten bedragen € 249,- per persoon inclusief BTW. U krijgt voor dit bedrag een factuur van TenS sportmanagement

Aanvullende informatie

Kleding

Sportkleding en sportschoenen (Niet inbegrepen)

Fysieke belasting

Mensen met lichamelijke beperkingen kunnen meestal zonder problemen mee doen. Dit bespreken we in de gratis intake voor de trainingen. 

Lokatie

TenS sport Maassluis
VDL Maassluis
Sportlaan  1
Maassluis

Startdata

Maandag   11 januari 2020  
Let op! Niet alle combinaties zijn mogelijk en voor alle cursussen geldt vol = vol. 


Het active life programma is een individueel coaching programma en kost € 249,=  
Het volledige active life programma duurt 10 weken waarbij wij ons zoveel mogelijk treffen op een voor u passend tijdstip.  

Deelnemen aan één van onze programma's?
Schrijf je dan in via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een passende afspraak

 

Al onze activiteiten vinden plaats conform de op dat moment geldende normen van het RIVM en/of NOC-NSF