Tens sportmanagement Partners

Door te klikken op het logo gaat u direct naar de website van onze partners. 

 

Jip Regtop Fysiotherapie

Wij geloven dat een leven zonder pijn, lichamelijke klachten of blessures je leven kan veranderen. Zelfverzekerd en met een glimlach door het leven zonder pijn. We geven om wat we doen en zijn gemotiveerd om onze klanten wat te leren en te helpen met hun gezondheidsprobleem.

Playershouse Hockey

Strafcorner specialist voor voor de hockeysport met hun unieke Strafcorner protectie ben je iedere strafcorner de baas 

Keepersschool van der Kaay

De cursussen vinden https://keeperschoolvanderkaay.nl/plaats bij VDL Maassluis en FC ‘s-Gravenzande. Gedurende de cursus zal er aandacht gegeven worden aan alle aspecten van het keepersvak. Het trainen van jeugdspelers om complete keepers te worden is het hoofddoel.

BB VOETBAL ROTTERDAM

Haal meer uit je talent

Doorgroeien naar topniveau, het hoogst haalbare als complete voetballer bereiken. Die droom, dat is waar BB Rotterdam mee aan de slag gaat.

GO Soccer Schools

Wij vinden wij persoonlijke ontwikkeling van spelers en keepers op technisch en mentaal vlak zeer belangrijk. Er wordt veel op baltechniek en balbehandeling getraind en we helpen de kinderen met het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen en persoonlijke doelen.

 

Keepersschool Frank de Ruiter verzorgt clinics en cursussen voor jeugdkeep(st)ers sinds 2015 in Schiedam en omgeving. Als aanvulling op de keeperstraining bij je eigen vereniging, maar ook om extra te kunnen werken aan techniek en tactiek. Wil jij een nóg betere keep(st)er worden? Schrijf je dan nu in! Deze clinics en cursussen zijn voor jeugdkeep(st)ers op elk niveau. Dus ook voor jou.

Studieplus Maassluis

We geven bijles, examenbegeleiding en huiswerkbegeleiding aan leerlingen van de middelbare school.

Daarnaast begeleiden we leerlingen van de basisschool.

MKBinc

Uw klant is onze zorg.
Het inschakelen van een professionele partij voelt soms als een grote stap, wij
 begrijpen dat de relatie met uw klant belangrijk is. Samen doen we er alles aan om uw klant te behouden.