Supboards

Speciale introductieprijzen voor onze niewue Supzoom boarden

Bodyboards


SUPPEN IS GEZOND

Hieronder zie je de voornaamste 5 dingen waarom suppen zo gezond is


1. Je komt tot rust op het water

Het water heeft iets magisch, iets rustgevends. Zowel kinderen als volwassenen ervaren dat buiten (in de natuur) bezig zijn in combinatie met het water je hoofd even leeg kan maken en je tot rust brengt.  Een mooie manier om je dagelijkse stress te verminderen. 

2. Je traint je hele lichaam

Tijdens het suppen gebruik je je hele lichaam. Het is absoluut niet de bedoeling dat je alles uit je armen haalt. Heb je de juiste techniek dan train je je lichaam van top tot teen. 

3. Het verbetert je evenwicht

Op je board ben je continue aan het balanceren. In het begin sta je misschien wat instabiel op je board. Je merkt echter al snel dat je steeds ontspannender kunt peddelen. Het wordt je tweede natuur en het verbetert je algehele balans, concentratie en stabiliteit. 

4. SUP is een lage impact activiteit. 

Dit maakt SUP geschikt voor een hele grote doelgroep. Het is een volledige lichaamstraining met een lage impact. Dit maakt dat SUP weinig blessures veroorzaakt. 

5. Alleen of in een groep

SUP kan je makkelijk in je eentje doen. Vind je dat niet gezellig, vraag dan of er iemand gezellig met je mee gaat. Let in ieder geval altijd op je eigen veiligheid. 

Een keertje proberen?
Je kan er altijd één huren